Odds på klassikerne

Å spille på odds kan du gjøre på nesten hva som helst nå om dagen, og dette gjelder ikke minst på sykkelritt. Odds for de fleste store konkurransene som arrangeres verden over er tilgjengelige, mens noen mer lokale ritt ikke vil være å finne hos så mange bookmakere. De store rittene er derimot hos “alle”, og dette inkluderer såklart de store klassiske rittene, slik som Flandern Rundt, Paris – Roubaix og Milan – Sanremo.

Hvis du vil spille på noen av disse rittene er det bare å registrere en konto hos et nettkasino som tilbyr spill på odds, og så kan du plassere dine kuponger. Det finnes en mengde bookmakere å velge mellom, og du kan til og med få bonuser og andre tilbud når du registrerer en ny konto. Sjekk gjerne en sammenligningsside for ulike spilloperatører for å finne det beste tilbudet.

Promoterte odds

Når tiden nærmer seg for et av de store rittene vil du oppdage at dette er promotert hos mange bookmakere. Ofte kan du få tilbud om risikofritt spill, cashback eller et annet type tilbud som gjør at du kan spille på utfallet uten å risikere så mye penger selv. Dette gjøres for at du skal velge akkurat den bookmakeren når du skal spille, i stedet for en av de mange andre odds-tilbyderne på markedet.

Selv om dette kan være tilsynelatende gode tilbud er det likevel lurt å shoppe litt rundt. Når du har bestemt deg for akkurat hvem du vil tippe på gjelder det å finne den spilloperatøren som gir deg best mulig odds på nettopp dette utfallet. På store konkurranser er det som regel ikke så store forskjeller på oddsene hos de store bookmakerne, men noe forskjell kan det være. Selv en liten forskjell på oddsene kan gi deg en større gevinst, så det er definitivt verdt å ta deg tid til å sjekke hos flere ulike. Ved å i tillegg sjekke tilbudene kan det være enda mer penger å hente, da en cashback eller risikofritt spill kan la deg satse enda mer, siden risikoen ikke er så stor.

Milan Sanremo 2018

I år arrangeres denne klassikeren den 17. mars, og startskuddet går klokken 10:00. Det er allerede mulig å plassere dine innsatser, og hos noen av de største aktørene innen oddsbetting kan du se at det er Peter Sagan, som er forhåndsfavoritten. Plasserer du en innsats på ham nå får du odds på 3.00. Hvis du heller har troen på Alexander Kristoff får du odds på 7.00.

Du kan også satse på en hel haug av andre påmeldte, da det finnes odds på hele 70 ulike utøvere. Hvis du tror at det er en litt mer ukjent joker som kommer til å ta seieren kan du også satse på at ingen av de 70 syklistene som det er odds på vinner, da det er en egen odds for “en annen utøver”.

Det å plassere dine innsatser for langt frem i tid er derimot ikke alltid like lurt. Det hender at det er skader og sykdom som dukker opp i siste liten, og dette kan fullstendig ødelegge dine sjanser for å vinne. På den andre siden kan oddsene forverres etterhvert som det nærmer seg, så her gambler du uansett hva du velger. Å plassere spill på en eller annen utøver før rittet avholdes er uansett å anbefale, da dette bare gjør det enda mer spennende å følge rittet.