Sykkel VM i Bergen: Komplett oddsguide

Vestlandets hovedstad Bergen og dens beboere gleder seg til et minnerikt VM i september 2017. Bergensere er stolte for å vise frem sin vakre by og regionen rundt den. Flotte løyper har blitt disponert for utøverne og alt er klart for Norges største sykkelløp noensinne. Er du en ivrig oddspiller og gleder deg like mye? Vi har satt sammen en komplett oddsguide, slik at du kan få enda mer spenning av det actionfylte løpet.

Endelig sykkel VM i Norge

Sykkel VM i landeveissykling tar plass i et nytt land hvert år. Denne internasjonale begivenheten har blitt holdt over hele verden, fra USA til Qatar til Spania, men denne gangen blir det et helt spesielt landeveiløp, omgitt av verdens vakreste natur. Både syklistene og publikum kan nyte et praktfullt landskap av fjord og fjell under hele løpet. I år har vi endelig fått æren av å holde sykkel VM.

Sykkelboom i Norge

Norge har nå sett sitt største sykkelboom. Dette er en trend som vil fortsette å vokse. Nordmenn har sett store og internasjonale sykkelløp som Tour de France ta over TV skjermene i flere år, og er allerede svært engasjerte i sykkelsport.

Er du ny til sykling, kan dette virke som en noe kompleks sport, spesielt når det kommer til å spille odds på sykling, men når du først begynner å forstå hva og hvem som utgjør variablene, vil sykkelgåten løsne. Med oss på laget har vi oddekspertene fra Casinotopplisten.com

En sport for både kvinner og menn

Både kvinner og menn kan delta i sykkel VM, men distansen varierer, og er noe kortere for kvinner. U23 er landeveisrittet for menn, og under VM i fjor, vant Norges egne sykkelhelt, Kristoffer Halvorsen gullmedaljen. I år har du også all grunn til å ha troen på de norske utøverne.

Forbered deg til sykkeltipping: Våre beste tips

Akkurat som de fleste sportstypene, men spesielt i sykkeltipping, er det svært viktig å gjøre grundige forhåndsundersøkelser. Før du tipper bør du ta deg tid til å bli kjent med sportens stil og regler. I landveisløp er alle syklistene lagmedlemmer. Lagets mål er å beskytte hovedsyklisten fra å bli innestengt eller blokket av andre syklister, de motarbeider også angrep fra andre lag. I tillegg hjelper laget den viktigste syklisten ved å la han eller henne henge på andre lagmedlemmer, og slik sparer hovedsyklisten nødvendig energi.

Spill odds på laglederen

Siden landeveisløp har lagmedlemmer, er det lurt å tippe på syklisten som er laglederen. Spiller du odds på andre i teamet, trenger du at denne syklisten vil bryte løpet, for å kunne ta over som hovedsyklist.

Tips: Husk på at det er svært sjeldent at en syklist klarer å være med på alle de store løpene som arrangeres på et år. Dermed forandrer variablene seg. Derfor er det viktig at du vet akkurat hvem som er med på det løpet du er i ferd med å spille på. Ikke ta det som en selvfølge at din forrige favoritt (og favorittlag) er med på det neste løpet.

Odds og variabler

Siden sykkelløp har mange variabler, må du kanskje belage på å være ekstra ambisiøs og prøve lykken. Dette gjør at sykkeltipping skiller seg ut fra andre oddsregler, noe som faktisk gjør tippingen enda mer spennende. I tillegg kan disse variablene fungere til dine fordeler, sykkeltipping er nemlig ganske nytt hos bookmakerne, noe som gjør at du selv kan oppdage nye syklister, som tilbyr svært gode odds, som bookmakerne selv har enda ikke oppdaget.

Følg med på bookmakerne

Selv om bookmakerne kan ha oversett syklister med høy spilleverdi, vil vi fortsatt anbefale å følge med dem. Hold deg oppdatert. Det finnes flere forskjellige nettsider som gir en god oddsoversikt på sykling, finn den rette nettsiden, som med en gang forteller deg at de er eksperter på sykkelodds!